Χανιά | «Άγιο είχε» ο οδηγός δικύκλου | Τροχαίο στην Αναπαύσεως | Photos

χανιά-άγιο-είχε-ο-οδηγός-δικύκλου-τ-138180

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΦθηνά τη γλύτωσε ο οδηγός δικύκλου το πρωί όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο στο κέντρο των Χανίων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Εφέδρων Πολεμιστών με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό του οδηγού του μηχανακιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία οδηγό του δικύκλου, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

 

zarpa.gr

2 thoughts on “Χανιά | «Άγιο είχε» ο οδηγός δικύκλου | Τροχαίο στην Αναπαύσεως | Photos

  1. Να μονοδρομηθεί το κομμάτι της Αναπαύσεως μπροστά από το νεκροταφείο του Αγ. Λουκά και να μπει ένα φανάρι επιτέλους. Επίσης να τοποθετηθούν σε όλες τις διασταυρώσεις που πρέπει κολωνάκια κίτρινα ώστε να μην παρκάρουν αυτοκίνητα σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων από την νοητή γραμμή του πεζοδρομίου και να μην παρεμποδίζεται η ορατότητα όσων βγαίνουν από τα stop. Κλασσικά παραδείγματα Ν. Σκουλά και Αναπαύσεως, Νεάρχου και Γιαμπουδάκη, Καποδιστρίου και Παπαναστασίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook