Χανιά | Έφεραν τη μπουλντόζα… για την φωτογραφία και τα έργα δεν ξεκίνησαν ποτέ!

χανιά-έφεραν-τη-μπουλντόζα-για-την-φ-159787

harontia epitheorisiΑγανακτισμένοι είναι οι παράγοντες και οι γονείς των 120 παιδιών που προπονούνται στις ακαδημίες του ΑΟ Περιβολίων, βλέποντας ότι για τρίτη χρονιά η ομάδα θα παραμείνει «άστεγη» αφού οι εργασίες στο γήπεδο της Χαροδιάς, παρόλο που «ξεκίνησαν» παρουσία Δημάρχου, στην πραγματικότητα δεν ξεκίνησαν ποτέ.

Η σύμβαση της κατασκευής γηπέδου, υπεγράφη στις 26 Φεβρουαρίου και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, βρέθηκε στην περιοχή, λίγους μήνες μετά, στις 8 Μαϊου, για να επιθεωρήσει την πορεία των έργων. Από ‘κει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο του δημάρχου (και τότε εκ νέου υποψηφίου) και των στενών συνεργατών του, με φόντο τη μπουλντόζα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΩστόσο, όπως σήμερα λέει ο πρόεδρος της ομάδας στο zarpa.gr, από την φωτογραφία και μετά, ούτε ο δήμαρχος ξαναφάνηκε ούτε και η μπουλντόζα και το γήπεδο παραμένει «στα χαρτιά» αφού ουδεμία εργασία έχει γίνει (φώτος).

 

«Αυτό που ζητάμε τώρα,  έπρεπε να γίνει παράλληλα με τις εργασίες στο γήπεδο των Περιβολίων! Μας πέταξαν έξω για να μπει μια ομάδα της Super League, κάτι που σεβαστήκαμε γι’ αυτό και δεν αντιδράσαμε. Έπρεπε να μας έχουν δώσει κάτι ανταποδοτικά! Όχι να μας πετάξουν στην Μοναχή Ελιά, όπου είναι άλλες οκτώ ομάδες μαζί με την μικτή» λέει ο πρόεδρος κ. Θοδωρής Ορφανίδης και αναφέρεται στις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες φιλοξενούνται ενώ αναγκάζονται να πληρώνουν απαγορευτικά για το μέγεθος του ομίλου, ποσά, για τη χρήση του γηπέδου των Μουρνιών και άλλων ιδιωτικών εγκαταστάσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα έχει ως έδρα το γήπεδο των Περιβολίων, το οποίο χρησιμοποιούσε για περισσότερα από 15 χρόνια, μέχρι την άνοδο του Πλατανιά στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Τώρα, βλέποντας ότι οι εργασίες δεν ξεκινούν, ζητούν να ξαναγυρίσουν στο Γήπεδο των Περιβολίων μαζί με Πλατανιά και ΑΟΧ!

Η Χαροδιά 

Ο χώρος που βλέπετε, στη Χαροδιά, είναι ο μοναδικός χώρος που έρχονται εκδρομή τα 250 περίπου παιδιά από το δημοτικό σχολείο του χωριού. Με αηδία ο νεοκλεγείς πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, κ. Πέτρος Μιχαηλίδης, μας ξεναγεί στις τουαλέτες (φώτος)  «Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει, σε ένα μήνα ξεκινούν οι ακαδημίες», λέει. Πρόκειται για 120 παιδιά περίπου, συν την πρώτη ομάδα του ΑΟ Περιβολίων που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα που τυπικά για την ώρα είναι «άστεγοι».

Τα έργα

Οι εργασίες που προβλέπονται για τη Χαροδιά είναι οι εξής: «Επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα, διαμόρφωση και γραμμογράφηση γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, προμήθεια ζεύγους εστιών χειροσφαίρισης, έτοιμων για χρήση (τοποθετημένες, με δίχτυα κ.λπ.), περιμετρική περίφραξη, κανάλι απορροής ομβρίων κ.ά» και περιλαμβάνονται στην εργολαβία των 330.000 ευρώ που υπεγράφη στις 26 Φεβρουρίου και περιλαμβάνει έργα σε πολλούς αθλητικούς χώρους των Χανίων, σύμφωνα με τότε ρεπορτάζ του zarpa.gr (ΕΔΩ).

Ωστόσο, παρόλο που εργασίες σε Σούδα και Νεροκούρου έχουν ολοκληρωθεί, εκεί δεν έχουν καν ξεκινήσει και μάλιστα χωρίς ποτέ να τους δίνεται κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, παρά τις πολύ συχνές κρούσεις που έχουν κάνει, τόσο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Λειψάκη όσο και στον εργολάβο κ. Παυλιδάκη.

zarpa.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook