Χανιά | Αναζητούνται ευθύνες για τον θάνατο της τετραπληγικής Ευτυχίας Ποποδάκη

χανιά-αναζητούνται-ευθύνες-για-τον-θά-158985

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜετά τις εννέα το βράδυ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 56χρονης Ευτυχίας Ποποδάκη, με την νεκροψία – νεκροτομή να διενεργείται με την παρουσία και ιδιώτη ιατροδικαστή που έχει προσλάβει η ΔΕΗ.

Παράλληλα, η επιχείρηση ανακοίνωσε την έναρξη διοικητικής προανάκρισης για την υπόθεση, επιμένοντας ωστόσο στο ότι η 56χρονη, «ουδέποτε είχε υποβάλει αίτημα για ένταξη στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και ιδιαίτερα στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, για τους οποίους η Επιχείρηση δεν προβαίνει ποτέ σε διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας τους λόγω οφειλής».

Νωρίτερα, οι συγγενείς της αποθανούσας είχαν παρακολουθήσει συνεργείο του ΔΕΔΔΕΗ να προχωρά στην επανασύνδεση του ρεύματος, μία μέρα μετά τον θάνατό της που επήλθε αφού έμεινε χωρίς ρεύμα, ενώ χρειαζόταν 24ωρη υποστήριξη από τρία μηχανήματα (φώτο). Υπενθυμίζουμε δε, ότι η διακοπή έγινε για χρέος 801 ευρώ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι γιοι της 56χρονης, Ανδρέας και Γιώργος αναμένουν την ιατροδικαστική έκθεση για να την συμπεριλάβουν στην μηνυτήρια αναφορά που έχουν καταθέσει κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της μητέρας τους.

Η κηδεία πιθανότατα θα γίνει αύριο.

zarpa.gr

2 thoughts on “Χανιά | Αναζητούνται ευθύνες για τον θάνατο της τετραπληγικής Ευτυχίας Ποποδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook