Χανιά | Ανεξάρτητος ο Γιώργος Αρχοντάκης | Τα «σπασε» οριστικά με τον Σκουλάκη

χανιά-ανεξάρτητος-ο-γιώργος-αρχοντάκ-139565

arxontakis giorgos11Την επιθυμία του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Μανώλη Σκουλάκη «Χανιά Μαζί για το Δήμο μας», κοινοποίησε με σχετική του δήλωση ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αρχοντάκης.

Η σχετική δήλωση του κ. Αρχοντάκη που απεστάλη χθες Δευτέρα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανιών κ. Γιάννη Περράκη και κοινοποιείται προς το δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, αλλά και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις αναφέρει τα παρακάτω:

«Επιθυμώ να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Δημοτική παράταξη «Χανιά μαζί για το Δήμο μας» με επικεφαλή τον κ. Σκουλάκη.»

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα μεταξύ Γιώργου Αρχοντάκη και  Μανώλη Σκουλάκη που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση του πρώτου προέκυψε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 1ης Οκτωβρίου και αφορμή ήταν μη εκλογή της Χρύσας Χαριτάκη στο Δ.Σ του ΔΟΚΟΙΠΠ ( δείτε εδώ).

arxontakis_paraitisi

zarpa.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ανεξάρτητος ο Γιώργος Αρχοντάκης | Τα «σπασε» οριστικά με τον Σκουλάκη

  1. Ο Αρχοντάκης τόσο πολύ αγαπάει την Χρύσα και ανεξαρτητοποιείται για χάρη της; Τουλάχιστον γελοίο το πολιτικό επιχείρημα, κρίμα για το επίπεδο του Αρχοντάκη.Τέλος η ανεξαρτητοποίηση έπρεπε να συνοδεύεται και από την παραίτηση της θέσης του αντιπροέδρου ΔΣ, αφού είναι θέση που δικαιωματικά την λαμβάνει ο 2ος συνδυασμός,και ο Αρχοντάκης πλέον δεν ανήκει σε αυτόν.

  2. Και κάτι ακόμα… Γιατί η παραίτηση του θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση του εθνόσημου σε έγγραφο που αφορά καθαρά ιδιωτική υπόθεση; Ώρα είναι να ακούσουμε ότι χρησιμοποιήθηκαν και δημόσιοι υπάλληλοι για να το πληκτρολογήσουν και το τυπώσουν. Κάποιοι έχουν μπερδέψει τους ρόλους και τις θέσεις τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook