Χανιά | Απογοητευτική συμμετοχή στις απεργιακές εκδηλώσεις

χανιά-απογοητευτική-συμμετοχή-στις-α-156104

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤις παραλίες προφανώς προτίμησαν οι Χανιώτες που δεν συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις που οργάνωσαν τα συνδικαλιστικά σωματεία σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην αξιολόγηση.

Η συμμετοχή στην συγκέντρωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ήταν ανύπαρκτη ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος κ. Νεκτάριος Πετράκης τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να τα περιμένουν όλα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τα κόμματα.

Αναφορικά με την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση σημείωσε πως η καθολική αντίδραση των δημοσίων υπαλλήλων ενάντια στην αξιολόγηση αφορά στο συγκεκριμένο σχέδιο αξιολόγησης που εκτός από αντισυνταγματικό κρίνεται και αντιεπιστημονικό.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων και το ΠΑΜΕ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε δηλώσεις της το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ κα Μαρία Γιαννάκη είπε πως οι εργαζόμενοι πρέπει με όλες τους τις δυνάμεις να δώσουν τη μάχη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα να ποινικοποιηθούν οι αγώνες των εργαζομένων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook