Χανιά | Αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΛΜΕ

χανιά-αποφάσεις-του-δ-σ-της-ελμε-92647
Φωτογραφία από παλιότερη κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Χανίων στην παρέλαση

elmeΤο ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων αποφάσισε την ακόλουθη προσθήκη  στο πρόγραμμα δράσης που θα εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ.

Α. Δημόσια καταγγελία από την ΟΛΜΕ και τις κατά τόπους ΕΛΜΕ, της πρακτικής του Υπουργείου Παιδείας να καλύπτει τα κενά σε προσωπικό του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια  Βίου Μάθησης με αποσπάσεις εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (δημιουργώντας έτσι περισσότερα κενά στην εκπαίδευση). Ενώ βρίσκονται σε κινητικότητα/ διαθεσιμότητα  εδώ και 15 μήνες  1031 συνάδελφοι τεχνικών ειδικοτήτων, που προορίζονται να απορροφηθούν από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Β. Απορρόφηση στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση των 104 εκπαιδευτικών  σε κινητικότητα με δεύτερο πτυχίο (ανακοίνωση ΑΣΕΠ Νο10) πριν την τοποθέτηση αναπληρωτών. Αποχή από τις διαδικασίες, καταλήψεις σε διευθύνσεις κατά την πράξη ανάληψης υπηρεσίας αναπληρωτών των ειδικοτήτων αυτών.

Γ. Καμία πρόσληψη ωρομισθίων (κατηργημένων ειδικοτήτων) στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., πριν την οριστική τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε κινητικότητα. Μπλοκάρισμα των πράξεων ανάληψης υπηρεσίας και των αποσπάσεων που θα ακολουθήσουν στα ΕΠΑ.Λ.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook