Χανιά | «Αστακός» τα Περβόλια για το ΑΟΧ – ΑΕΚ!

χανιά-αστακός-τα-περβόλια-για-το-αοχ-178840

aox-kerkidaΩς υψηλού κινδύνου κρίθηκε το ματς ΑΟ Χανιά – ΑΕΚ με την αστυνομία να λαμβάνει αλλά και να ζητά από τους οικοδεσπότες επιπλέον μέτρα.

Όπως ενημέρωσε του ανθρώπους του Α.Ο.Χανιά, την Παρασκευή και για λόγους ασφαλείας θα υπάρξει αστυνομική ζώνη ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου Περιβολίων και σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από αυτό.

Η απόφαση αυτή ελήφθη επειδή το ματς κρίθηκε από την Αστυνομία ως υψηλού κινδύνου, με συνέπεια να απαιτούνται περαιτέρω προληπτικά μέτρα για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η απόφαση αυτή αλλάζει τρόπον τινά τα δεδομένα σε ότι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων. Οι φίλαθλοι για να εισέλθουν στην εντός αστυνομικής ζώνης του γηπέδου Περιβολίων θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριό τους. Συνεπώς, οι φίλαθλοι απαιτείται να έχουν προμηθευτεί νωρίτερα το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά (Κυδωνίας 124).

Επειδή προέκυψε αυτή η απόφαση της Αστυνομίας, στον Α.Ο.Χανιά θα ανοίξουν τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή (24/10) το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα, με σκοπό να εξυπηρετήσουν όσο γίνεται, περισσότερους φιλάθλους.

Επιπλέον, ο ΑΟΧ πρέπει να προσλάβει σαράντα (40) άτομα προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας για την λήψη Αστυνομικών μέτρων από ώρα 15:30 της 24/10/2014, το οποίο θα συνεργάζεται με την αστυνομική αρχή για την επιβολή των λαμβανομένων μέτρων ευταξίας.

Οι θύρες του γηπέδου Περιβολίων θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, δηλαδή στις 4.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook