Χανιά | «Βροχή» αλληλεγγύης από το «Κύτταρο Χαλέπας»

χανιά-βροχή-αλληλεγγύης-από-το-κύτ-137030

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜπορεί η ξαφνική νεροποντή να μην επέτρεψε στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να τελειώσουν την ημέρα με τον τρόπο που θα ήθελαν, η σημερινή «γιορτή» αλληλεγγύης όμως που έστησε το «Κύτταρο Χαλέπας» δεν έχασε τίποτα ούτε από το νόημα ούτε από την μαζικότητά της.

Περισσότερα από 430 παιδιά μετατράπηκαν σε «εξερευνητές» και για περισσότερες από τρεις ώρες οδηγούνταν από το ένα στοιχείο στο άλλο για τις ανάγκες του κλασικού κυνηγιού θησαυρού ενώ εκατοντάδες μεγαλύτεροι, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν παλιά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που είχαν εκτεθεί από το πρωί στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου.

kytaro1Στο φετινό τρίτο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, έλαβαν μέρος μικροί και μεγάλοι μαθητές από τα δημοτικά της περιοχής (9ο, 10ο, 11ο) αλλά και από το 1ο και 2ο δημοτικό Κουνουπιδιανών, με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

kytaro4Τα μπλουζάκια που φορούσαν τα παιδιά είχαν τυπωθεί από χορηγούς και το καθένα είχε ως συμβολικό αντίτιμο, δύο συσκευασίες τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του κυττάρου το οποίο πλέον εξυπηρετεί περισσότερες από 200 οικογένειες.

kytaro2kytaro3Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα παρακάτω, στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου, παλιά αυτοκίνητα και μηχανές από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Παλιών Αυτοκινήτων, εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες γονείς, κατοίκους και φίλους του Κυττάρου που πέρασαν από’ κει.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook