Χανιά | Γιατί δεν προχωράει το πάρκινγκ στην Περίδου;

χανιά-γιατί-δεν-προχωράει-το-πάρκινγκ-166099

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣταματημένες παραμένουν εδώ και πάνω από τέσσερις μήνες, οι εργασίες της επέκτασης του δημοτικού πάρκινγκ στην Περίδου, παρά τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν την «Διαδημοτική ΚΥΔΩΝ ΑΕ» και την έκδοση νέας οικοδομικής άδειας, ήδη από τις 7 Αυγούστου.

Ωστόσο, οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει, επειδή, υπήρχε πρόβλημα με την πληρωμή του εργολάβου. Σύμφωνα με τον κ. Πουλιδάκη, πρόεδρο της εταιρείας, σήμερα το πρόβλημα ξεπεράστηκε, με την κατάθεση ποσού άνω των 400 χιλιάδων ευρώ στην τράπεζα από ευρωπαϊκούς πόρους του προγράμματος «Jessica».

Έτσι, εκτός απρόοπτου,  οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, εφόσον ο εργολάβος αποδεχτεί την πληρωμή και μαζί τους, θα ξεκινήσει «αγώνας δρόμου» για την τήρηση νέου πλέον χρονοδιαγράμματος αφού η καθυστέρηση είναι μεγαλύτερη των τεσσάρων μηνών.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | Γιατί δεν προχωράει το πάρκινγκ στην Περίδου;

  1. Η νέα δημοτική αρχή είναι ταυτοπρόσωπη με την προηγούμενη, καθόσον αφορά αυτό το παράνομο και παράλογο στη σύλληψη και το σχεδιασμό έκτρωμα. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται. Ας ελπίσουμε ότι τα ίδια πρόσωπα, υπό νέα καθοδήγηση, θα πράξουν με σύνεση. Πάνε να κάνουν κάτι που χρειάζονταν -ίσως- τα Χανιά πριν 20 ή 30 χρόνια. Ας ελπίζουμε ότι θα σταματήσουν να ξοδεύονται εκεί,τα υπέρογκα τέλη και δημοτικοί φόροι που πληρώνουμε σαν «μακάκες», για να αυτοσυγχαίρονται ορισμένοι στα δημοτικά συμβούλια, επειδή έκλεισαν την προηγούμενη χρονιά -παρά τις περικοπές- με πλεόνασμα. Πλεόνασμα από το αίμα σου αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά τους λογαριασμούς.

    Κι εν πάση περιπτώσει, αυτή η “Jessica” που πάει να πει σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ας μας πει κάποιος ποιόν έχει δικαιούχο και πόσο θα κοστίζει το parking σε αυτό το εξάμβλωμα που χτίζεται (και) με τα λεφτά μας και που μόνο με δικαστική απόφαση θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook