Χανιά | Γνωστός επιχειρηματίας γιόρτασε στο Παλλάς με Ρέμο και Παντελίδη

χανιά-γνωστός-επιχειρηματίας-γιόρτα-163980

pallas_thealasaΠόλος έλξης έχουν γίνει πλέον τα Χανιά για κάθε λογής επισκέπτες, ενώ όλο και περισσότεροι επώνυμοι Έλληνες και όχι μόνο, τα επιλέγουν για να περάσουν έστω λίγες μέρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Αυτό συνέβη και το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, κυριολεκτικά στο peak της καλοκαιρινής περιόδου, όταν βρέθηκε στην πόλη μας ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης.

Μάλιστα, η διαμονή του συνέπεσε με τα γενέθλιά του, τα οποία γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής στο «Παλλάς», σε μία συγκέντρωση λίγων αλλά εκλεκτών φίλων η οποία εξελίχθηκε σε μία μοναδική βραδιά με θέα το Παλιό Λιμάνι.

kostakis_remos_pantelidisΟ Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκε στα Χανιά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και γιόρτασε στο roof garden του Παλλάς, μαζί με τους καλεσμένους του.  Ανάμεσα τους ήταν ο Παντελής Παντελίδης αλλά και ο στενός του φίλος Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, σύμφωνα mε πληροφορίες του zarpa.gr,  κάλεσε τον Νεκτάριο και τον Ευτύχη Κωστάκη, τους γνωστούς Χανιώτες μουσικούς, για να «απογειώσουν» τη βραδιά, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα, καθώς μετά το δείπνο, άρχισαν τα πρώτα τραγούδια.

piladakis_papadopoulouΑπό τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η τούρτα γενεθλίων, την οποία όμως ο Κώστας Πηλαδάκης «έσβησε» μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς το ζευγάρι έχει την ίδια μέρα γενέθλια.

zarpa.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | Γνωστός επιχειρηματίας γιόρτασε στο Παλλάς με Ρέμο και Παντελίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook