Χανιά | Δεν σκοτώσαμε τα κατσίκια λέει η αστυνομία και… «αδειάζει» τον Βουλγαράκη

χανιά-δεν-σκοτώσαμε-τα-κατσίκια-λέει-η-87844

Σε παραμύθι με κεντρικούς ήρωες τα «Τρία Κατσικάκια» εξελίσσεται η -τόσο σοβαρή κατά τα λοιπά- υπόθεση της πτώσης λίθου στα Τοπόλια με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 34χρονης δασολόγου την Κυριακή.

topoliaΤο κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που βρέθηκε στην περιοχή μετά το ατύχημα, απέδωσε την πτώση μικρού λίθου που πέρασε κάτω από το προστατευτικό φράγμα, σε ανεπιτήρητο ποίμνιο. Μάλιστα, ο τοπικός τύπος δημοσίευσε δηλώσεις του ίδιου του αντιπεριφερειάρχη, σύμφωνα με τις οποίες η Αστυνομία θανάτωσε τρία κατσίκια, για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Τις ίδιες δηλώσεις έκανε ο κ. Βουλγαράκης και αργότερα, σε ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και χθες το πρωί, στην τηλεόραση του ANT1.

«Φέτος εκτελούμε στην περιοχή δύο τεράστια έργα: Αντιστήριξη πρανών 4 εκατ. ευρώ και νέα χάραξη 24 εκατομμύρια. Ανολοκλήρωτο έμεινε ένα 10% του έργου το οποίο όμως δεν είχε σχέση με αυτό που συνέβη», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Αυτό που δεν προβλέψαμε και ίσως έχομε ευθύνη είναι το ότι εκεί, βόσκουν ανεξέλεγκτα κατσίκια. Εγκλωβιστήκανε λοιπόν κάτω από την αντιστήριξη των πλεγμάτων που είχαμε και στην προσπάθειά τους να φύγουν, έπεσε ο βράχος.

Γι’ αυτό και η αστυνομία, στην προσπάθειά της να δει και να ανακαλύψει τίνος είναι αυτά τα κατσίκια, σκότωσε ήδη τρία, για να δει τα ενώτια».

Ωστόσο, η αστυνομία αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ αργότερα ο κ. Βουλγαράκης παραδέχθηκε ότι εκείνη τη στιγμή αυτή ήταν η πληροφόρηση που είχε.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων απέστειλε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, η οποία έχει ως εξής:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και δημοσιεύματα εφημερίδων για θανάτωση αιγοπροβάτου διευκρινίζεται ότι καμία Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων δεν έχει προβεί σε τέτοια ενέργεια.

Δείτε εδώ την εκπομπή από το WEB TV του ANT1 (Από το 191:40»)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook