Χανιά | Διαμαρτυρία γονέων και αθλητών για την κατάσταση στο κολυμβητήριο

χανιά-διαμαρτυρία-γονέων-και-αθλητών-179193

nox_diamartiria«Τέρμα στον εμπαιγμό» φώναξαν γονείς και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που χθες το απόγευμα προχώρησαν σε συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας στο κολυμβητήριο για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Είναι μια συμβολική κίνηση από εμάς τους γονείς ώστε να μάθει ο κόσμος ότι πρέπει η πισίνα και τα ντουζ να θερμαίνονται και τα παιδιά να αθλούνται υπό κανονικές συνθήκες» ανάφερε ο κ. Γιώργος Χατζησωτηράκης πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων συγχρονισμένης κολύμβησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Φώτης Καζάσης πρόεδρος του τμήματος κολύμβησης τόνισε πως «σήμερα κάναμε μια πολύ μεγάλη υπέρβαση, αφήσαμε τα παιδιά μας για μια μέρα να μην κολυμπήσουν, να μην κάνουν αυτό που αγαπάνε και πασχίζουν καθημερινά…

Η λειτουργία του κολυμβητηρίου είναι ευθύνη του ΕΑΚ. Το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό. Να πει η πολιτεία αν θέλει να λειτουργήσει ένα δημόσιο κολυμβητήριο στην πόλη».

Από τη μεριά του ΝΟΧ η πρόεδρος του κ. Μυλωνάκη σημείωσε πως «είναι αυτονόητο δικαίωμα των πολιτών να έχουν πρόσβαση στις αθλητικές υποδομές. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να παράσχει τις διευκολύνσεις που απαιτούνται ώστε να είναι αυτές ανοικτές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν ευήκοα ώτα και ο υφυπουργός ο κ. Ανδριανός θα σκύψει πάνω στο πρόβλημα και δεν θα αφήσει μια μεγάλη αθλητική υποδομή να κλείσει».

«Να υπάρξει μεγαλύτερη συνεννόηση μεταξύ τους» ζήτησε ο κ. Παντελής Χουλιόπουλος ιστορικό στέλεχος του ΝΟΧ.

Οι συγκεντρωμένοι κατέβηκαν στο δρόμο μπροστά στο κολυμβητήριο (Ακτή Κανάρη) και το απέκλεισαν για μισή περίπου ώρα.

kolimvitirio

Πηγή: haniotika-nea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook