Χανιά | Από σήμερα η διημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

χανιά-από-σήμερα-η-διημερίδα-για-τον-ε-219298

DIHMERIDA_EPAG_PROSANATOLISMOY_AFISAΗ Περιφερειακή Ενότητα Χανίων-Τμήμα Δια βίου μάθησης Παιδείας & Απασχόλησης, η Ένωση Γονέων του Δήμου Χανίων, το ΚΕΣΥΠ Χανίων , εξαιτίας τους αυξημένου ενδιαφέροντος των μαθητών για τις σύγχρονες επαγγελματικές τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας και τον έντονο προβληματισμό για τις εκπαιδευτικές τους επιλογές, διοργανώνουν διημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Συμμετέχουν πάνω από 100 εθελοντές επαγγελματίες και εκπρόσωποι από διάφορους φορείς, όπως Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κρήτης, επιμελητήρια, σύλλογοι κ.α. Οι συμμετέχοντες θα είναι στη διάθεση σας σε τρεις ορόφους του Πνευματικού Κέντρου για να σας ενημερώσουν ατομικά & να λύσουν τις απορίες σας. Η διημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο στις 28 Φεβρουαρίου Σάββατο, από 18.00 μ.μ. έως 21.30 μ.μ. και την Κυριακή 1 Μαρτίου από τις 11.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα υπάρχουν πολύ σύντομες εισηγήσεις στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων. Στο δεύτερο μέρος ,οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται και να ενημερώνονται ατομικά από τους εκπροσώπους των φορέων σε εξειδικευμένα θέματα που αφορούν τον κάθε επαγγελματικό κλάδο, θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους, να πληροφορηθούν έγκαιρα για τα επαγγελματικά δικαιώματα και να πάρουν αποφάσεις που τους ταιριάζουν καλύτερα.

Για την εκδήλωση μίλησε στον SUPER FM και τον Δημήτρη Παππά η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του δήμου Χανίων, κυρία Σοφία Μαλανδράκη:

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook