Χανιά | Εισιτήρια με 19,99 € για Αθήνα και Θεσσαλονίκη με RYANAIR

χανιά-εισιτήρια-με-1999-e-για-αθήνα-και-θεσ-175466

ryan-chqΠτήση και το Σάββατο για Θεσσαλονίκη και 18 πτήσεις την εβδομάδα για Αθήνα, περιλαμβάνει το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair από τα Χανιά που δίνει έμφαση στις πτήσεις εσωτερικού. Μάλιστα για να «γιορτάσει» τα ευχάριστα νέα της σημαντικής αυτής αύξησης η  Υπεύθυνη Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ελλάδα, Chiara Ravara, ανακοίνωσε πριν από λίγο από τα Χανιά, την προσφορά τις εταιρείας που αφορά 100.000 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, για κρατήσεις που θα γίνουν από σήμερα και μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτη 16 Οκτωβρίου) υπάρχουν εισιτήρια στην απίστευτη τιμή των 19.99 για ταξίδια από τον Νοέμβριο έως και τον Ιανουάριο 2015, για Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό προορισμό.

Στην σημερινή της παρουσίαση, η κα Ravara, ανακοίνωσε ότι ήδη οι κρατήσεις για τα Χανιά είναι αυξημένες για τον χειμώνα. Το αεροσκάφος βάσης θα παραμείνει στο αεροδρόμιο των Χανίων και το χειμερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από την Θεσσαλονίκη (με 7 αντί για 6 πτήσεις/ εβδομάδα) και την Αθήνα (με 18 αντί για 13 πτήσεις/ εβδομάδα) και την Πάφο, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Μέχρι τέλη Νοεμβρίου, θα παραμείνει επίσης το δρομολόγιο του Λονδίνου ενώ πρόθεση της εταιρείας είναι να μείνει στα Χανιά και τον χειμώνα, με την προϋπόθεση ότι θα μειωθούν οι φόροι του Αεροδρομίου για τους μήνες που έτσι κι αλλιώς είναι «νεκροί». Ωστόσο, το υπουργείο δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις προτάσεις που έχει καταθέσει η εταιρεία, δήλωσε η κα Ravara.

zarpa.gr

 

 

One thought on “Χανιά | Εισιτήρια με 19,99 € για Αθήνα και Θεσσαλονίκη με RYANAIR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook