Χανιά | Ελλείψεις στις ακτές του Αποκόρωνα | Επιστολή Κουκιανάκη προς τη δημοτική αρχή

χανιά-ελλείψεις-στις-ακτές-του-αποκόρ-72687

galazia-simaiaΕπιστολή με την οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελλείψεις στις βραβευμένες με Γαλάζια σημαία, ακτές του δήμου Αποκορώνου  απέστειλε προς την απερχόμενη δημοτική αρχή ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Στην επιστολή επισημαίνεται μεταξύ άλλων  πως πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθούν διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα στο μέλλον.

Το πλήρες κείμεμο της επιστολής αναφέρει:

«Αξιότιμε Δήμαρχε και κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι περιττό να επαναλάβουμε την σπουδαιότητα και την ύψιστη σημασία της ύπαρξης των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ στις παραλίες του Αποκόρωνα.

Η επιστολή όμως της Γραμματείας Προγράμματος «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ», η οποία εστάλη στον Δήμο με τις παρατηρήσεις του υπεύθυνου Επιθεωρητή Αξιολόγησης και τις διορθωτικές ενέργειες οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, μας προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό.

Η επιστολή της Γραμματείας Προγράμματος « ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» επισημαίνει με χαρακτηριστικό τρόπο τις ελλείψεις οι οποίες παρουσιάζονται στις βραβευμένες ακτές ΚΑΛΥΒΕΣ/ ΞΥΔΑ , ΜΑΪΣΤΑΛΙ, ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ και ΑΛΜΥΡΙΔΑ, και ζητά με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο την αποκατάσταση και υλοποίηση των όποιων διορθωτικών ενεργειών.

Οι επισημάνσεις και οι παρατηρήσεις της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ φανερώνουν με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τον εφησυχασμό και την αδράνεια που προϋπήρξαν  αναφορικά με τις ενέργειες οι οποίες ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η διατήρηση των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ στις ακτές του δήμου μας.

Με την παρούσα επιστολή, σας καλούμε να ενεργήσετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, Άμεσα και Υπεύθυνα, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η συμμόρφωση στις υποδείξεις της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ και η αποκατάσταση των όποιων παραλείψεων στις προαναφερθείσες βραβευμένες ακτές του Δήμου μας..

Σας καλούμε να επιδείξετε την δέουσα ευαισθησία και να ενεργήσετε ΑΜΕΣΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook