Χανιά | Επιτάχυνση πολιτικών εξελίξεων «μυρίζει» ο Δημήτρης Παπαδημούλης

χανιά-επιτάχυνση-πολιτικών-εξελίξεω-180853

PA310145Την πεποίθησή του ότι το πολιτικό κλίμα στην Ευρώπη έχει αλλάξει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος εξόδου από την κρίση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

«Το πρόγραμμα είναι πολύ καλά κοστολογημένο, με εξασφλαλισμένη την χρηματοδότησή του και άντεξε στην κριτική που του ασκήθηκε», τόνισε ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης που παροσίασε τους άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Παπαδημούλης, κληθείς να σχολιάσει την κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ από την Κυβέρνηση, είπε «Έχουν χάσει τη μπάλα. Μας λένε υποστηρικτές των τρομοκρατών και παιδιά του κατεστημένου. Φίλους της τρομοκρατίας και της πλουτοκρατίας» και παραδέχθηκε ότι στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, επειδή είναι ένα κόμμα δημοκρατικό.

PA310138

PA310136

Τέλος, εκτίμησε επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων το αμέσως επόμενο διάστημα: «Μυρίζει επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην στάση της Τρόικας και στα ραντεβού του Σαμαρά και του Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:30 στην κατάμεστη αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου ενώ ένα μικρό πρόβλημα με τον φωτισμό, δημιούργησε ατμόσφαιρα «ποιητική» όπως σχολιάσε ο κ. Παπαδημούλης στον χαιρετισμό του.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook