Χανιά | Ποδηλάτισσα τους «έκοβε» την πελατεία… Απαράδεκτο περιστατικό στο Παλιό Λιμάνι

χανιά-ποδηλάτισσα-τους-έκοβε-την-πε-166698

podilao alisidesΤην ομαδική «επίθεση» σε νεαρή ποδηλάτισσα που «τόλμησε» να δέσει το ποδήλατό της, στο κάγκελο του πεζοδρομίου στο τέρμα της οδού Χάληδων, καταγγέλλει ο αναγνώστης μας Μ. Παπ. που όχι μόνο ήταν παρών στο περιστατικό αλλά «τ’ άκουσε» και ο ίδιος, όταν υπερασπίστηκε την κοπέλα.

Όπως μας εξιστορεί, η κυρία που διατηρεί κατάστημα στο σημείο, απαγόρευσε στην κοπέλα να κλειδώσει εκεί το ποδήλατο, επειδή ήταν μπροστά στην επιχείρησή της! Από κοντά και άλλοι επιχειρηματίες της γειτονιάς που επιτέθηκαν φραστικά τόσο στην κοπέλα, όσο και στον καταγγέλλοντα, τον οποίο προσέβαλαν, χλεύασαν και εξύβρισαν σκαιότατα όταν παρότρυνε την κοπέλα να τους αγνοήσει.

«Όταν τους έδειξα τους πάγκους, το ξύλινο σταντάκι για τους καφέδες πάνω στα κάγκελα του δήμου, και τα σκουπίδια στον δρόμο (φαίνονται στις φωτογραφίες), ως απάντηση έλαβα ακατανόητες φωνές και τις παραπάνω βρισιές», λέει και διαπιστώνει από τα σχόλιά που του έκαναν, ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο επιθετικοί με κάποιον πιο αδύναμο και μικρόσωμο.

podilato alysides podilato alysides2

«Αυτά ζούμε σε αυτήν την παραιτημένη πόλη. Όλη η περιοχή έχει γίνει ένα κακόγουστο τσαντίρι με πάγκους. Παρακαλώ δημόσια και μέσα απο αυτήν την εφημεριδα σας, την νέα Αρχή της πόλης των Χανίων, να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη», σχολιάζει κλείνοντας.

zarpa.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ποδηλάτισσα τους «έκοβε» την πελατεία… Απαράδεκτο περιστατικό στο Παλιό Λιμάνι

  1. Καί όλοι αυτοί οι «επιχειρηματίες»,παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμια,κλείνουν δρόμους και ράμπες στόν λόφο Καστελλίου στην Σήφακα(Μαχαιράδικα) και στην Καραολή & Δημητρίου!Πρό καιρού μάλιστα σε κάποιους από αυτούς η ΕΛ.ΑΣ. πήρε τις πινακίδες τους!Ασε που έχουν όλοι τους-εντελώς παράνομα-κάρτες γιά να παρκάρουν σε θέσεις κατοίκων!Εχουν ένα κ@λομάγαζο και νομίζουν ότι τους ανήκει ο κόσμος όλος!

  2. να ξερετε λοιπον οτι τα παγκακια καγκελα που λετε μπορει να μην ειναι σωστο να υπαρχουν αλλα εξυπηρετουν επισης και τους τουριστες οι οποιοι καθονται να παρουν μια ανασα γιατι δεν υπαρχουν παγκακια στην παλια πολη βλεπε καραολη χαληδων κ λ.ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook