Χανιά | Η πρώτη ημέρα των αντιδημάρχων στα γραφεία τους | Photos

χανιά-η-πρώτη-ημέρα-των-αντιδημάρχων-σ-125049

dimarxio1Πρώτη ημέρα η σημερινή για τους νέους αντιδημάρχους του δήμου Χανίων, μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων τους χθες από τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα.

Από τις πρωινές ώρες όλοι ήταν στα γραφεία τους, καθώς τα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ουκ ολίγα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ αρμόδιος για τα οικονομικά  Νεκτάριος Αλεξανδράκης, αλλά και ζητημάτων που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, και τα οποία αποτελούν μείζονα προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ  Μανώλης Κεμεσίδης αρμόδιος για τις τεχνικές υπηρεσίες και την πολιτική προστασία. Σίγουρα η εμπειρία του αλλά και το ότι γνωρίζει τα θέματα θα είναι γι αυτόν ένα πλεονέκτημα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓια τον αθλητισμό και την παιδεία ο νεότερος όλων  Μανώλης Αδοντάκης. Η τριβή του με τον αθλητισμό, αλλά και ο ενθουσιασμός είναι ένα συν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ο  Μιχάλης Κοτζαμιχάλης πρέπει να κερδίσει το στοίχημα για μια καθαρή πόλη. Άλλωστε πράσινο και καθαριότητα είναι πολύ κοντά και σχετικά το ένα με το άλλο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε εποχές κρίσης η ανάπτυξη για τις τοπικές οικονομίες είναι ζητούμενο. Ο  Γιάννης Μαράκης αρμόδιος για Οικονομική Ανάπτυξη, Προγραμματισμό, Οργάνωση και Πληροφορική και υπεύθυνος δημοτικών ενοτήτων θα έχει αρκετή δουλειά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ  Βαρβάρα Περάκη έχει χρέος να δώσει ένα νέο αέρα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι το τόπου. Η παραγωγή πολιτισμού άλλωστε έχει παράδοση στα Χανιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ οργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου αντανακλούν στην ορθολογική λειτουργία του. Ο παλιός αυτοδιοικητικός  Γιώργος Πουλιδάκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα θέματα που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους, και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης είναι σύνθετα και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Ο  Γιώργος Φραγγεδάκης σίγουρα θα έχει πολύ δουλειά ως αντιδήμαρχος αρμόδιος για τόσο ευαίσθητα ζητήματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ κοινωνική πολιτική και η στήριξη των ευπαθών ομάδων σε περιόδους κρίσης θα πρέπει να αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα για την Τ.Α. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Μανώλης Φραγκάκης, έχει να φέρει σε πέρας μια αποστολή κοινωνικού περιεχομένου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Γενικός Γραμματέας του δήμου Δημήτρης Φραγκάκης έχει την εμπειρία τη διοικητική. Σίγουρα θα του είναι χρήσιμη σε ένα δήμο με απαιτήσεις και προοπτικές ανάπτυξης όπως αυτός των Χανίων.

Το zarpa.gr, εύχεται σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους για το όφελος των δημοτών και της πόλης των Χανίων.

One thought on “Χανιά | Η πρώτη ημέρα των αντιδημάρχων στα γραφεία τους | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook