Χανιά | Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της ημέρας της Ryanair

χανιά-η-χριστουγεννιάτικη-προσφορά-τ-122060

ryan airΗ Ryanair, με δελτίο τύπου, ανακοίνωσε την χριστουγεννιάτικη «Προσφορά της Ημέρας» που περιλαμβάνει εισιτήρια από Αθήνα προς Χανιά, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, από €17.99.

Αναλυτικότερα, ανακοινώθηκαν τα εξής: «Εάν ακόμα δεν έχετε επιλέξει τα δώρα των Χριστουγέννων σας, η Ryanair σας προσκαλεί να ξεκινήσετε τη Νέα Χρονιά με ένα ταξίδι. Μπορείτε να πετάξετε από Αθήνα προς Χανιά, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, μόνο από €17,99, για απλή μετάβαση.

H Προσφορά Ημέρας της Ryanair συμπεριλαμβάνει όλους τους φόρους και τα τέλη, έτσι οι επιβάτες που ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή και δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες προεπιλογής θέσεων ή προτεραιότητας επιβίβασης, μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους, να κάνουν ηλεκτρονικό check-in και να πετάξουν με τη διαφημιζόμενη τιμή €17,99.

Οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν:

ü Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με 6 ημερήσιες πτήσεις

ü Από Αθήνα προς Χανιά με 3 ημερήσιες πτήσεις (Δευτ, Παρ, Κυρ) και 2 ημερήσιες πτήσεις (Τρ, Τετ, Πεμ, Σαβ)

ü Από Αθήνα προς Ρόδο με 1 ημερήσια πτήση

Για τις συγκεκριμένες φθηνές πτήσεις θα πρέπει να γίνει κράτηση στην ιστοσελίδα της εταιρίας Ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα (24:00) της Πέμπτης 25 Δεκεμβρίου και 14 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.

Οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν με την προσφορά ημέρας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο και αντίστροφα, μόνο με €17,99 τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα (24:00) της Πέμπτης (25 Δεκεμβρίου) και καθώς αυτές οι εκπληκτικές τιμές θα εξαντληθούν σύντομα, παροτρύνουμε τους επιβάτες μας να κάνουνε κράτηση στην ιστοσελίδα της Ryanair.com πριν εξαντληθούν. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρόσφατη ανακοίνωση του νέου δρομολογίου Αθήνα-Σαντορίνη με ναύλους που ξεκινούν από €19.99 για ταξίδια τον Απρίλιο και Μάιο, και κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα (24:00) της Πέμπτης 25 Δεκεμβρίου’

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook