Χανιά | «Κυνήγι Θησαυρού 2015» | Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες

χανιά-κυνήγι-θησαυρού-2015-δες-εδώ-όλες-214450

kinigi_prmedia_2015Το Αποκριάτικο – Ραδιοφωνικό παιγνίδι που έκανε για πρώτη φορά στα Χανιά ο SUPER FM 89.6, πραγματοποιείται για μία ακόμα χρονιά. Πρόκειται για ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι το οποίο, όπως όλα τα παιχνίδια, έχει κι αυτό τους δικούς του κανόνες.

Καταρχήν, είναι βασικό να συμμετέχετε σε ομάδες οι οποίες αποτελούνται από όσα άτομα θέλετε εσείς. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετεχόντων στην κάθε ομάδα.

Χρειάζονται, μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο, μηχανάκι ή και ποδήλατο) και ραδιόφωνο (ή κινητό) συντονισμένο στον SUPER FM 89.6.

Το «Κυνήγι Θησαυρού 2015», θα ξεκινήσει από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου  στη 1 το μεσημέρι.

Εκεί θα γίνει το τελευταίο τσεκάρισμα των ομάδων και μόλις ολοκληρωθεί, θα δοθεί από το ραδιόφωνο ο πρώτος γρίφος, ο οποίος θα σας οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή οδό της πόλης. Μόλις βρείτε ποιο είναι το σημείο και φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε τον άνθρωπό μας που θα βρίσκεται εκεί και θα σας δώσει τον επόμενο γρίφο.

Από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο θα φτάσετε μέχρι το τέλος, με πολύ κέφι, χαρά και πάντα ραδιοφωνική παρέα τον SUPER FM 89.6. Εξάλλου, στο μικρόφωνο  θα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος θα σας δίνει βοήθειες όπου χρειάζεται.

Τελευταία “δοκιμασία” μια λίστα με 10 αντικείμενα (κάποια από αυτά θα σας έχουν ζητηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στο σημείο τερματισμού, στον SUPER FM.

Νικητής είναι αυτός που θα έρθει πρώτος στον SUPER FM, Μπονιαλή 11 – 19, εμπορικό κέντρο “Ερμής” Γ΄κτίριο 2ος όροφος, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ΟΛΑ τα σημεία ελέγχου και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων.

Με λίγα λόγια βαθμολογούνται, ο πρώτος, δεύτερος, τρίτος κ.ο.κ που θα έρθουν στον SUPER FM καθώς και τα αντικείμενα (θησαυρός), που ζητάμε (και αυτά βαθμολογούνται ξεχωριστά) …

Πιο συγκεκριμένα, οι κανόνες του παιχνιδιού:

1. Αρχηγός του πληρώματος είναι αυτός που έχει δηλώσει συμμετοχή. Το κάθε πλήρωμα μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλει.

2. Οι τελικοί πόντοι βγαίνουν από το άθροισμα των πόντων κατάταξης και των πόντων των αντικειμένων του θησαυρού.

3. Πόντοι κατάταξης: 1ος: 100 πόντοι, 2ος: 90 πόντοι, 3ος: 80 πόντοι (…) 10ος: 10 πόντοι

4. Οι πόντοι των αντικειμένων θα σας δοθούν μαζί με τη λίστα. Προσοχή! Κάποια αντικείμενα θα σας ζητηθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

5. Νικητής είναι αυτός που θα φτάσει στα γραφεία του SUPER FM  89.6 (μαζί με τα αποκόμματα των γρίφων) έχοντας περάσει από όλα τα σημεία και θα έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα τελικών πόντων. Προσοχή! Για να πάρετε ένα γρίφο από κάποιο σημείο θα πρέπει να δείχνετε τον γρίφο του προηγούμενου σημείου!

6. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνει κλήρωση

7. Η ώρα λήξης του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί από τον SUPER FM 89.6. Να ακούτε ραδιόφωνο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα σας βοηθήσει!

Το Κυνήγι του Θησαυρού είναι αποκριάτικο παιχνίδι! ΔΕΝ είναι RALLY! Εφαρμόστε τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

Κράνος και ζώνη ΜΗΝ τα ξεχνάτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook