Χανιά | «Κώστα ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα» | Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Κατσούλη | Photos

χανιά-κώστα-ψυχάρα-για-πάντα-εθνικάρ-173391

???????????????????????????????Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο, Κώστα Κατσούλη είπαν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι, που παρευρέθησαν στην εξόδιο ακολουθία και την ταφή του  άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά , η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου στον Πλατανιά.

???????????????????????????????Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Κατσούλης που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, έχασε τη μάχη με τη ζωή  την προηγούμενη Δευτέρα.

???????????????????????????????Τον Κώστα Κατσούλη αποχαιρέτησαν φίλαθλοι  του Εθνικού από την Αθήνα, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας ακόμα και από το νησί της Χίου.

???????????????????????????????Σε δηλώσεις τους τόσο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης , όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου έκαναν λόγο για απαράδεκτα φαινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τον κ. Βούρβαχη να τονίζει πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να κατανοήσουν πως στο γήπεδο έρχονται για να διασκεδάσουν και όχι να να χτυπήσουν άλλους ανθρώπους.

???????????????????????????????Επίσης ο κ Τζώρτζογλου είπε χαρακτηριστικά πως  προκειμένου να παταχτούν τα φαινόμενα βίας η πολιτεία πρέπει να προχωρήσει ακόμα και στην επ αόριστο διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.

???????????????????????????????Ο πρόεδρος του Εθνικού κ. Αγγελόπουλος είπε πως η σημερινή ημέρα είναι μια μαύρη ημέρα όχι μόνο για τον Εθνικό αλλά για ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

???????????????????????????????Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πλατανιάς.

???????????????????????????????Στέφανα απέστειλαν η ΕΠΟ η, Σούπερ Λίγκα, καθώς και οι ΠΑΕ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook