Χανιά | Μάχη των γιατρών για να σώσουν το κοριτσάκι από το ναυάγιο

χανιά-μάχη-των-γιατρών-για-να-σώσουν-τ-169975

pagniΠραγματική μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι θεράποντες γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για να κρατήσουν στη ζωή το μόλις 2 ετών κοριτσάκι που διασώθηκε από το ναυάγιο, το οποίο σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Το μικρό αγγελούδι εξακολουθεί, όπως τόνισε χθες η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ Λένα Μπορμπουδάκη, να παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή.

«Η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και αιμοδυναμικά είναι ασταθής», συμπλήρωσε η ίδια μιλώντας στη «Ν.Κ.». Ωστόσο, το μόνο παρήγορο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, είναι το γεγονός, όπως είπε η κ. Μπορμπουδάκη, πως αποκαταστάθηκε η νεφρική δυσλειτουργία και αντιμετωπίστηκε η βαριά μορφής αφυδάτωση που παρουσίαζε.

Στο μεταξύ, καλά στην υγεία του είναι ο ένας από τους 4 Αιγύπτιους ναυαγούς που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Όπως ανέφερε χθες το μεσημέρι ο διοικητής του νοσοκομείου Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο αλλοδαπός άνδρας παρουσίαζε πυρετό, όμως οι εξετάσεις του έδειξαν πως δεν είχε κάποια λοίμωξη.

 

Πηγή :  neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook