Χανιά | Μέσα στη χλιδή | Το υπερπολυτελές «Seabourn Sojourn» στη Σούδα | Photos

χανιά-μέσα-στη-χλιδή-το-υπερπολυτελέ-178737

seabourn 2Κατέπλευσε σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας επίσημα για πρώτη φορά το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο  Seabourn Sojourn της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Seabourn Cruises, που ανήκει με την σειρά της στον όμιλο της Carnival Plc (την μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων διεθνώς με πάνω από 100 κρουαζιερόπλοια) εκπροσωπώντας την κατηγορία των μεσαίου μεγέθους υπερπολυτελών κρουαζιερόπλοιων του Ομίλου.

seabourn 3Το πλοίο κατέπλευσε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από το Μποντρούμ της Τουρκίας και θα αναχωρήσει στις 17:00 για το Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία). Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 446 επιβάτες και 341 άτομα πλήρωμα, αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες από τις κορυφαίες στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, που δηλώνει την έμφαση στην πολυτέλεια που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της.

seabourn 4Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο μαζί με τα δύο αδελφά του πλοία αποτελεί την πλωτή διαφήμιση των υπηρεσιών που προσφέρει  η εταιρεία, λόγω των σημαντικών βραβείων και διακρίσεων που αποσπούν στην κατηγορία τους κάθε χρόνο. Είναι δε τόσο πετυχημένη η σειρά αυτή των πλοίων, που η εταιρεία διαχείρισης έχει προβεί σε παραγγελία τριών νέων της ίδιας σειράς και αντικατάσταση των δύο μικρότερων σε μέγεθος πλοίων που διαθέτει η εταιρεία. Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει για την διαμονή των επιβατών αποκλειστικά σουίτες όλες εξωτερικές και με μπαλκόνι, χώρους με σύγχρονη αρχιτεκτονική και τεχνολογικές δυνατότητες που θα ζήλευαν mega yachts αλλά και μεγάλου μεγέθους κρουαζιερόπλοια.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο επισκέφθηκε εκτάκτως το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 το Λιμάνι της Σούδας, λόγω αδυναμίας του να προσεγγίσει στο Λιμάνι του Ρεθύμνου, όπου ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσει, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Ρέθυμνο.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook