Χανιά | Μαγειρέματα με ελαιόλαδο και… τον Ηλία Μαμαλάκη στο Κολυμπάρι

χανιά-μαγειρέματα-με-ελαιόλαδο-και-τ-165263

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και γευσιγνωσία για το κοινό, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, οι διήμερες εκδηλώσεις για την «Γιορτή Ελίας και Λαδιού», παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών φορέων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Περισσότερα από 15 διαφορετικά φαγητά, γεύτηκε η κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν, ο γνωστός δημοσιογράφος και γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης, ο κ. Γεώργιος Μακρής Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, ο Γιάννης Αποστολάκης από το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας, η Νανά Δαρειώτη από το περιοδικό “Αλάτι και Πιπέρι” και ο Γιάννης Κατσιφαράκης από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Βραβεία και εντυπώσεις κέρδισαν κρητικές παραδοσιακές γεύσεις, όπως μπουρέκι, καλιτσούνια, παξιμάδια και ξεροτήγανα. Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν οι Σοφία Κατσουλάκη, Ευαγγελία Πετρουλάκη- Κολομβάκη και Μαρία Αντωνογιαννάκη για τις αλμυρές γεύσεις και Ευτυχία Γερεουδάκη, Γιώργος Κουκουτσάκης και Ελένη Μαραγκάκη για τις γλυκές.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το διήμερο έκλεισε με την απονομή βραβείων μαγειρικής, γευσιγνωσία και παραδοσιακή μουσική και χορό στο προαύλιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | Μαγειρέματα με ελαιόλαδο και… τον Ηλία Μαμαλάκη στο Κολυμπάρι

  1. Παράθεμα: iNotos – Star fm 88.4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook