Χανιά | Μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα | Photos

χανιά-μεγάλο-αντιφασιστικό-συλλαλητ-170594

antifa18septΜεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε απόψε στα Χανιά, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με πλήθος κόσμου να φωνάζει «όχι» στον φασισμό και να καταδικάζει τις πολιτικές που τον ευνοούν.

Μετά το τέλος της πορείας, μικρή ομάδα κρανoφόρων αποσχίστηκε και δημιουργήθηκαν επεισόδια, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών (ΕΔΩ)

antifa18sept1 antifa18sept2Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μετά τις 7:30 το απόγευμα στην Πλατεία Αγοράς, για να διαδηλώσει κατά του φασισμού, υπό τον ήχο των τραγουδιών του «Killah P».

antifa18sept3 antifa18sept6 antifa18sept5Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ούτε στα Χανιά, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «Τον φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

antifa18sept7Η πορεία κατέληξε κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Τζανακάκη. Στη συνέχεια και ενώ το μεγάλο πλήθος κατευθυνόταν προς την Αγορά, μικρή ομάδα κρανιοφόρων, αποσχίστηκε από το ειρηνικό πλήθος και προκάλεσε ζημιές στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών.

Να σημειωθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί σε κάθε κάθετο δρόμο της οδού Τζανακάκη, γύρω από τα γραφεία της οργάνωσης.

zarpa.gr

 

One thought on “Χανιά | Μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook