Χανιά | Νέα εμπλοκή στο πάρκινγκ της Περίδου

χανιά-νέα-εμπλοκή-στο-πάρκινγκ-της-περ-170499

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε τοπικό «γιοφύρι της Άρτας» εξελίσσεται το δημοτικό γκαράζ της Περίδου, με την επέκταση να έχει σταματήσει για ακόμη μία φορά καθώς ο εργολάβος δήλωσε αδυναμία ολοκλήρωσης και αποχώρησε.

Αυτά ανέφερε σήμερα, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου για την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας που εξέφρασε την αισιοδοξία του για επανέναρξη των εργασιών, εξηγώντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες αναζήτησης νέου εργολάβου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει από τον περασμένο Απρίλιο, μετά από καταγγελίες της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σταθμών Αυτοκινήτων, οι οποίες όμως κατέρρευσαν στα Δικαστήρια. Το διάστημα που ακολούθησε, η ΚΥΔΩΝ ΑΕ δικαιώθηκε, νέα οικοδομική άδεια εκδόθηκε, τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί διεγράφησαν και η ροή της χρηματοδότησης αποκαταστάθηκε. Ωστόσο, ο εργολάβος δεν δέχτηκε να συνεχίσει.

Πάντως, ο Δήμαρχος τόνισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί, όπως έχει σχεδιαστεί, δίνοντας «ανάσα» στο πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, εξήγησε ότι για να μετριάσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την λειτουργία του, θα προχωρήσει άμεσα σε φύτευση του αύλειου χώρου και άλλες παρεμβάσεις.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook