Χανιά | Να τρέξουν οι απαλλοτριώσεις για να προχωρήσει το έργο σύνδεσης Μουρνιών- Γογονή

χανιά-να-τρέξουν-οι-απαλλοτριώσεις-γι-178486

kopashsΓια την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης του έργου σύνδεσης του κόμβου των Μουρνιών με την οδό Γογονή, μίλησε στο superfm 89,6 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Λευτέρης Κοπάσης.

Ο κ. Κοπάσης, αναφέρθηκε στην μεγάλη δυσκολία -όπως την χαρακτήρισε- των απαλλοτριώσεων λόγω της στενότητας του δρόμου, ενώ συμπλήρωσε ότι «όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο δήμος Χανίων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τρέξει γρήγορα τις εκκρεμότητες του έργου που αφορούν σε απαλλοτριώσεις και να υπογραφεί η σύμβαση του έργου».

Για τον χρόνο ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου έργου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης τόνισε ότι «απαιτούν μεγάλο χρόνο οι διαδικασίες όχι τόσο το έργο, δηλαδή τα δύο χρόνια είναι ένας ελάχιστος χρόνος γι ΄όλα αυτά και θα είναι ευχής έργον εάν επιτευχθεί σε τόσο χρονικό διάστημα».

Ο κ. Κοπάσης διευκρίνισε ότι το έργο έχει προϋπολογισμό περίπου 6 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 6 εκατ. ευρώ θα χρειαστούν για να προχωρήσουν οι αναγκαίες απαλλοτριώσεις

 

zarpa. gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook