Χανιά | Ξανά μπράβο στα ΚΤΕΛ… Άφησαν 10 παιδιά στη βροχή για 40 λεπτά!

χανιά-ξανά-μπράβο-στα-κτελ-άφησαν-10-πα-19660

leoforeio astiko ktelΈνα νέο περιστατικό απαράδεκτης συμπεριφοράς οδηγών του ΚΤΕΛ στα Χανιά, μας κατήγγειλε αναγνώστης μας και σας παρουσιάζουμε σήμερα,με την θλιβερή διαπίστωση ότι η γενική δυσαρέσκεια των πολιτών από την εταιρεία διαρκώς μεγαλώνει και όχι αδικαιολόγητα.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη του zarpa.gr Π.Μελ., την περασμένη Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, στη στάση του κάτω Σταλού, τα λεωφορεία που περνούσαν δεν πήραν τα δέκα περίπου παιδιά που περίμεναν για το σχολείο, αφήνοντάς τα να περιμένουν στη βροχή, από τις 7:20 μέχρι και τις 8 το πρωί! Εκείνο το διάστημα, πέρασαν από το σημείο πέντε λεωφορεία. Τελικά, τα παιδιά επιβιβάστηκαν στο έκτο λεωφορείο που πέρασε από την στάση στις 8. Όσο για την απάντηση του ΚΤΕΛ σε παιδιά και γονείς… «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας πάρουμε»!

«Προφανώς και δεν είστε» συμπληρώνουμε εμείς. Εμείς όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες που μας παρέχετε και την απαράδεκτη συμπεριφορά σας. Μέχρι να μας δοθεί βέβαια κάποια εναλλακτική.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook