Χανιά | Ξεκινούν κινητοποιήσεις αγρότες, εργάτες και επαγγελματοβιοτέχνες

χανιά-ξεκινούν-κινητοποιήσεις-αγρότ-172359

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτον “χορό” των κινητοποιήσεων μπαίνουν οι αγρότες, οι εργάτες και η επαγγελματοβιοτέχνες και στα Χανιά, με την γραμματεία Χανίων της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και εργατικά σωματεία και συνδικάτα, να καλεί σε κινητοποιήσεις, την ερχόμενη εβδομάδα.

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί οι αγρότες προχωρούν σε «κινητοποίηση ενάντια στον ΕΝΦΙΑ, ενάντια στις κατασχέσεις για τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια»  στην Εφορία Χανίων.

Παράλληλα, συμμετέχουν και στην κινητοποίηση για την στήριξη των ανέργων την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Νέων Καταστημάτων στις οποίες καλούν για συμμετοχή και το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων, το συνδικάτο τροφίμων και ποτών, το συνδικάτο οικοδόμων, και το σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα για συμμετοχή: «Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση σε όσους σφαγιάζουν καθημερινά τις ζωές μας. Να νιώσουν την ανάσα μας, να αισθανθούν την πίεση μας. Εργοδοτικές οργανώσεις, υπουργεία, εφορίες, τράπεζες, καταστήματα ΟΑΕΔ και ασφαλιστικών φορέων, να ανεστανάξουν από την καθημερινή παρουσία μας. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Δεν πάμε για να ανακόψουμε μόνο την επίθεση!

Πάμε και για να αποσπάσουμε, να κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται!

Να ετοιμαστούμε για μεγάλο αγώνα! Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους όλης της χώρας στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την 1η Νοέμβρη, στο Σύνταγμα στις 12 μμ.»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook