Χανιά | Οργή και αγανάκτηση στους κτηνοτρόφους μετά την συνάντηση με τον υπουργό

χανιά-οργή-και-αγανάκτηση-στους-κτηνο-48546

ktinotrofoi1Ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων εκφράζει την αγανάκτησή του για άλλη μια φορά για τις απαντήσεις που πήρε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Κρήτης παρουσία Κρητικών βουλευτών.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση, «Από τα 6 αιτήματα που θέσαμε, ο υπουργός δέχτηκε να συζητήσει μόνο το θέμα των εξισωτικών αποζημιώσεων και από αυτό δεν δέχτηκε να συζητήσει το ζήτημα της ενεργοποίησης και το ζήτημα των δικαιολογητικών της εξισωτικής γιατί όπως είπε βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΕΕ.

Για την απλήρωτη εξισωτική του 2013 και γι’ αυτούς που κόπηκαν από αυτή είπε ότι γίνονται προσπάθειες αλλά δεν δεσμεύτηκε ούτε και είπε τίποτα συγκεκριμένο ότι θα τους δοθεί. Αυτό που είπε είναι ότι γίνονται προσπάθειες να δωθεί η εξισωτική του 2014 μέχρι τέλος του χρόνου χωρίς όμως να πει τι ποσό θα δωθεί παίρνοντας υπόψιν μάλιστα τις μεγάλες περικοπές που έγιναν για την εξισωτική του 2013.

Γενικά επικρατεί οργή και αγανάκτηση από την αντιαγροτική και αντικτηνοτροφική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους κτηνοτρόφους του Ν. Χανίων .Αυτό που δηλώνουμε είναι ότι θα απαντήσουμε δυναμικά και αγωνιστικά το επόμενο διάστημα. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Είναι θέμα επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειές μας.»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook