Χανιά | Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Αποκόρωνα

χανιά-ορκίστηκε-η-νέα-δημοτική-αρχή-απ-166076

DSC_0024Πανηγυρική Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Αποκόρωνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ. Δαμασκηνό.

Στην τελετή παρευρέθησαν οι βουλευτές Χανίων κος Βολουδάκης Μανούσος και κος Βιρβιδάκης Κυριάκος, ενώ χαιρετιστήρια επιστολή απέστειλε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Μαρκογιαννάκης Χρήστος.

Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την τελετή ορκωμοσίας ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κος Βουλγαράκης Απόστολος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δκτης της 5ης Μεραρχίας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Με την ολοκλήρωση της Ορκωμοσίας χαιρετιστήριο λόγο απεύθυναν ο απερχόμενος Δήμαρχος κος Μαρκάκης Γρηγόρης καθώς και οι επικεφαλείς της ελάσσονος και μείζονος αντιπολίτευσης.

DSC_0045Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κος Χαράλαμπος Κουκιανάκης ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο με την παρακάτω ομιλία :

“Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της νέας δημοτικής αρχής όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που μας τιμάτε με την παρουσία σας στην σημερινή τελετή ορκωμοσίας.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία μιας νέας εποχής στον Δήμο Αποκόρωνα, και η παρουσία σας εδώ μας οπλίζει όλους με Δύναμη, Θέληση και Αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να αγωνισθούμε σθεναρά για το καλό του Δήμου μας, την ανάπτυξη της περιοχής μας και την βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των δημοτών, των κατοίκων και των επισκεπτών του Αποκόρωνα.

Η νέα Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και να κερδίσει στοιχήματα αναφορικά με την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη τις κοινωνικές δομές την επιχειρηματικότητα την ανάπτυξη και σύνδεση πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό τον πολιτισμό το περιβάλλον, τους υδάτινους πόρους τις υποδομές και τα έργα, καθώς και πλείστα ακόμη θέματα τα οποία αφορούν τον ευλογημένο τούτο Δήμο.

Καλώ όλου σας, δημότες και θεσμικούς παράγοντες, να ενισχύσετε την προσπάθεια της νέα δημοτικής αρχής, η οποία με κύριο άξονα την ενότητα και την σύμπνοια για το καλό του Δήμου μας, θα εργασθεί μεθοδικά και επίμονα έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που απορρέουν από τον θεσμικό της ρόλο και ταυτόχρονα να δικαιώσει τις προσδοκίες των δημοτών. Σας Ευχαριστώ “

Ιδιαίτερη καθώς και συγκινητική στιγμή της τελετής απετέλεσε η απονομή στον Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, φωτογραφίας η οποία απεικονίζει την σύναξη οπλαρχηγών Αποκορώνου και Σφακίων στον Τζιτζιφέ το 1897 για τον Αγώνα και την Ελευθερία του τόπου μας από τους Τούρκους.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook