Χανιά | Σήμερα το μεγάλο LIVE: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Άμμος και Ήλιος»

χανιά-σήμερα-το-μεγάλο-live-ο-μιχάλης-χατζ-157080

xatzigiannis 2014Τα Χανιά ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού! Δες εδώ την εκδήλωση στο facebook Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας ξεσηκώσει με ένα δυνατό live την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στο «Άμμος και Ήλιος».

Support από τα Χανιά ο Μάνος Μαλαξιανάκης και ο Σταύρος Λαμπρόπουλος από τις 7 το απόγευμα.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις στις 2 το μεσημέρι, τα live θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις 9 το βράδυ. 

Εισιτήρια προπωλούνται με 10 ευρώ στα SUPER MARKET INKA, στο STUDIO LA SI DO  και στο»ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται δυναμικά ύστερα από μία πολύ δημιουργική καλλιτεχνική περίοδο: αφού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών στον πρώτο και πρωταγωνιστικό του ρόλο στο μιούζικαλ Αnnie, το οποίο θα επαναληφθεί και την επόμενη θεατρική σαιζόν και ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία, ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο!

XATZHGIANNHS_2014 AMMOS & HLIOS 1X2Την Τετάρτη 30 Ιουλίου απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες- τραγουδιστές της εποχής μας, με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ταξιδέψει από τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν φεύγω, Πάρτυ, Πιο πολύ, Καλοκαίρι μου, Μία από τα ίδια, Μόνο στα όνειρα, Καπνός, Ανάποδα) μέχρι το σήμερα και το καινούριο του Άλμπουμ «Η Αγάπη δυναμώνει» (Η Αγάπη Δυναμώνει, Μέσα σου βρίσκομαι, Κάτι δυνατό).

Μαζί του είναι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Αnnie, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή- Άννα Μαρία Μπιλίδα.

Τη δυνατή ομάδα της συναυλίας συμπληρώνει η ορχήστρα, την οποία αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά (βιολί).

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook