Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον SUPER FM 89.6 | «Η χώρα έχει ανάγκη ρεαλισμό και επαναστατικότητα»

ο-σταύρος-θεοδωράκης-στον-super-fm-89-6-η-χώρα-έ-130458

potamitheodorakis«Η χώρα έχει ανάγκη από λύσεις. Από ρεαλισμό, επαναστατικότητα. Από αυτό πάσχουμε και αυτό θα βάλουμε.»

Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, στον SUPER FM 89.6, με αφορμή την έναρξη της περιοδείας με το Ποτάμι από τα Χανιά στην Ελλάδα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε μεταξύ άλλων στον SUPER FM 89.6, πως το Ποτάμι ξεκινά από την Κρήτη, θα περάσει τη θάλασσα και θα πάει σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ σε ότι αφορά τα υψηλα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις τόνισε ότι δεν το φοβίζουν αυτά τα νούμερα καθώς η εντύπωση του ήταν «πως ο κόσμος το ζητούσε αυτό το πράγμα. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για την απήχηση που μπορεί να είχε το Ποτάμι. Το θέμα είναι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο και να διατηρήσουμε ατή την αγάπη του.»

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα ή πολίτικες προσωπικότητες πίσω από το όλο εγχείρημα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κυριακή κοντή γιορτή. Για να είμαστε και λογικοί όμως. Εγώ είχα μια καριέρα στη δημοσιογραφία και είχα την πρώτη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση και ένα από τα μεγαλύτερα site στην Ελλάδα και θα μπω εγώ μπροστά για να μπει κάποιος άλλος από πίσω; Τι θα κερδίσω για να κρύψω κάποιον άλλο; Δεν θα χαράμιζα έτσι εγω μια ολόκληρη ζωή.

Αναφορικά τέλος με το γιατί μπήκε στη διαδικασία του να φτιάξει το Ποτάμι ο κ. Θεοδωράκης είπε πως σε αυτό τον ώθησε το «ότι δεν ξυπνούσα χαρούμενος. Ενώ τα είχα όλα, αυτή η θλίψη αυτή η στενοχώρια που υπάρχει γύρω μας με έκανε δυστυχή. Πήγαινα σε ένα μέρος και μου έλεγαν πως κάτι πρέπει να κάνουμε, να σώσουμε τη χώρα, να προχωρήσουμε, τα κόμματα κάνουν τα ίδια και τα ίδια, λένε τα ίδια και τα ίδια. Ε, είπε ας πέσω μπροστά και ας έρθουν και οι άλλοι. Και έρχεται πολύς κόσμος.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook