Χανιά | Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία | Photos

χανιά-παράσταση-διαμαρτυρίας-στην-εφ-173128

???????????????????????????????Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σωματεία εργαζομένων και αγρότες σήμερα το πρωί στην εφορία Χανίων.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αντιδράσεων για τον ΕΝΦΙΑ.

???????????????????????????????Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι εργαζομένων, επαγγελματοβιοτεχνών και αγροτών σημείωσαν μεταξύ άλλων πως μέσω αυτών των κινητοποιήσεων «θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση πως αυτά τα μέτρα που μας εξοντώνουν δεν θα περάσουν.»

Από την πλευρά των επαγγελματοβιοτεχνών ο κ. Νίκος Βουρλάκης μέλος της γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων είπε πως κανείς συνάδελφος δεν είναι μόνος του αυτό το δίκαιο αγώνα που κάνουμε.

???????????????????????????????Από την πλευρά των αγροτών τόσο ο κ. Γιάννης Κατσαρός όσο και ο κ. Στυλιανουδάκης τόνισαν πως μεταξύ των χιλιάδων ανέργων της χώρας πρέπει να συμπεριληφθούν και οι αγρότες.

Επεσήμαναν μεταξύ άλλων πως «βρισκόμαστε εδώ μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία για να διαμαρτυρηθούμε τόσο για τον ΕΝΦΙΑ όσο και για τα υπόλοιπα προβλήματα των αγροτών , όπως η νέα ΚΑΠ.»

???????????????????????????????Στο πλαίσιο της κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με την προϊσταμένη της εφορίας Χανίων στην οποία δόθηκαν και τα αιτήματα των συλλόγων που συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook