Χανιά | Παρέμβαση Βολουδάκη για τη σχολή του ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη

χανιά-παρέμβαση-βολουδάκη-για-τη-σχολ-187917

voloudakis_vouliΟ βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με την οποία διαβιβάζει επιστολή του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, σχετικά με την ανάγκη διασφάλισης δωρεάν μεταφοράς των μαθητών της σχολής του ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη.

Στην αναφορά του ο Μ.Βολουδάκης επισημαίνει ότι στη συγκεκριμένη σχολή  φοιτούν μαθητές από όλο το νομό,  οι οποίοι καλούνται να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις καθημερινά.  Ζητά περαιτέρω να γίνει και φέτος  σύμβαση του ΟΑΕΔ με ιδιώτη για τη μεταφορά των  μαθητών, όπως ακριβώς έγινε και  για τη σχολική χρονιά 2013-14.

Ακολουθεί η αναφορά:

Προς τον Υπουργό  Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας
Θέμα : Δωρεάν μετακίνηση των μαθητών της σχολής ΟΑΕΔ Ταυρωνίτη

Κύριε Υπουργέ,

Σας διαβιβάζω επιστολή του Δημάρχου Πλατανιά, η οποία αφορά την ανάγκη διασφάλισης δωρεάνμετακίνησης των μαθητών της σχολής ΟΑΕΔ Ταυρωνίτη.

Σας τονίζω δε, ότι η συγκεκριμένη σχολή εδώ και σαράντα χρόνιαπροσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στελέχη πολλών ειδικοτήτων σετουριστικά και τεχνικά επαγγέλματα , συμβάλλοντας στην ανάπτυξη τηςτοπικής κοινωνίας των Χανίων.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη σχολή φοιτούν μαθητές από όλο το νομό, που αναγκάζονται να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις καθημερινά. Κατά τη σχολική χρονιά 2013-14, το πρόβλημα λύθηκε με τη σύμβαση του ΟΑΕΔ με ιδιώτη. Θα πρέπει να διασφαλισθεί έστω και τώρα μια αντίστοιχη σύμβαση και για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

OΑναφέρων Βουλευτής

Μανούσος Γ. Βολουδάκης

One thought on “Χανιά | Παρέμβαση Βολουδάκη για τη σχολή του ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook