Χανιά | Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για αιμοδοσία και πήγε στο Δημαρχείο

χανιά-πλήθος-κόσμου-ανταποκρίθηκε-στ-178497

???????????????????????????????Στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χανίων έτρεξαν από τις πρώτες πρωινές ώρες εθελοντές για να δώσουν αίμα, στηρίζοντας έτσι την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης” σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και το Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Χανίων.

???????????????????????????????

Στο μεταξύ σε δηλώσεις προέβη ο εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων στους ΟΤΑ, Στράτος Πουμπλάκης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του που οι εργαζόμενοι του συλλόγου αλλά και πολύς κόσμος συμμετείχε και συμπλήρωσε πως « το αίμα είναι κάτι που σώζει ζωές και δεν μπορεί να παραχθεί, με τα σημερινά δεδομένα της επιστήμης.Έτσι ο κόσμος που δίνει αίμα δείχνει την αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίησή του».

«Αγωνιζόμαστε να έχει αυτάρκεια ο νομός σ΄αυτό το θέμα και πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε και να χουμε κοινό στόχο» ανάφερε ο Αντιδήμαρχος Χανίων Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας, Μανώλης Φραγκάκης.

Η κ. Δέσποινα Ροδουσάκης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών δήλωσε πως « χάρη στο καλό συντονισμό οι πολίτες δεν έχουν σταματήσει από το πρωί να έρχονται».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook