Χανιά | Ποιοι έκαναν πάρκινγκ την Πλατεία στο Σαντριβάνι;

χανιά-ποιοι-έκαναν-πάρκινγκ-την-πλατε-170047

santrivani parkingΈνα «αξιοθέατο» που πιθανότατα δεν περίμεναν και σίγουρα δεν είχαν δει σε κανέναν τουριστικό οδηγό, αντικρίζουν οι επισκέπτες των Χανίων, στην είσοδο της Παλιάς Πόλης. Η ιστορική πλατεία Σαντριβανίου χρησιμεύει ως χώρος στάσης αλλά και στάθμευσης, αυτοκινήτων τροφοδοσίας και όχι μόνο, όπως χαρακτηριστικά βλέπετε στην φωτογραφία του zarpa.gr.

Απαθανατίσαμε το στιγμιότυπο, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, δηλαδή πάρα πολλή ώρα μετά τις 10 που λήγει η επιτρεπόμενη διέλευση, η οποία ισχύει μόνο για αυτοκίνητα τροφοδοσίας.

santrivani parkarismena touristria

Απαθανατίσαμε επίσης τους τουρίστες να φωτογραφίζουν την… πλατεία – πάρκινγκ που αργότερα, όταν νυχτώσει θα γεμίσει με τα φωσφοριζέ ιπτάμενα σβουράκια των πλανόδιων και τα ασιατικά «γκατζετάκια» που θα κρέμονται σε δίσκους στο λαιμό μικροπωλητών, ανάμεσα σε παιδιά που θα ζητούν ελεημοσύνη και «καμάκια» που θα μοιράζουν κάρτες για δωρεάν ποτό σε γνωστά μπαράκια.

Και ίσως , κάποιο ξημέρωμα, να γίνει το «σκηνικό» του καυγά ανάμεσα σε μεθυσμένους νεαρούς ή μιας επίθεσης σε κάποιον αθώο κι ανυποψίαστο πολίτη.

Η Παλιά Πόλη εκπέμπει σήμα κινδύνου. Ακούμε;

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook