Χανιά | Ποιοι είναι οι επίορκοι αστυνομικοί που «ξήλωσε» ο Μανούσος Βολουδάκης;

χανιά-ποιοι-είναι-οι-επίορκοι-αστυνομ-53384

voloudakis_vouli_aftodioikisi

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στη στήλη «Πολιτικές αιχμές» σύμφωνα με το οποίο χρειάστηκε η παρέμβαση του Βουλευτή της Ν.Δ κ. Μανούσου Βολουδάκη προκειμένου να ξηλωθούν επίορκοι αστυνομικοί από τα Χανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα οι παρεμβάσεις του κ. Βολουδάκη έφθασαν μέχρι και τα υψηλότερα κλιμάκια.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά βέβαια, με δεδομένο πως το δημοσίευμα ήταν της 20ης Σεπτεμβρίου και μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση από την πλευρά του Βουλευτή.

Ρωτάμε:

Το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

-Αν ναι, ποιοι είναι αυτοί οι επίορκοι Αστυνομικοί που υπηρετούσαν στα Χανιά και χρειάστηκε η παρέμβαση του κ. Βολουδάκη για να ξηλωθούν;

-Ποια διαδικασία κινήθηκε σε βάρος τους;

-Με ποια παραπτώματα βαρύνονται;

-Με ποια ιδιότητα παρενέβη ο κ. Βολουδάκης;

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρει τα εξής:

«Να που κάποιοι βουλευτές δρουν ακόμα και ως άτυποι … Τζέιμς Μποντ. Αναφερόμαστε στον βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος με συγκεκριμένες ενέργειες, που έφθασαν μέχρι και πολύ ψηλά στην πολιτική ιεραρχία, κατόρθωσε να συμβάλει στο «ξήλωμα» ενός ύποπτου και υπερδραστήριου κυκλώματος επίορκων αξιωματικών της Αστυνομίας στην περιοχή που εκλέγεται. Τέτοιες ενέργειες θυμίζουν τον πραγματικό και παρεμβατικό ρόλο των βουλευτών».

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απαντήσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη στην ανάρτηση του zarpa.gr. Δείτε ΕΔΩ την απάντησή του.

zarpa.gr

6 thoughts on “Χανιά | Ποιοι είναι οι επίορκοι αστυνομικοί που «ξήλωσε» ο Μανούσος Βολουδάκης;

  1. Οφείλει ο κ Βολουδάκης να εξηγήσει στούς Χανιώτες ποιοι ήταν καί τά παραπτώματά τους .Αλλιώς μάλλον δέν τόν προσκύνησαν η δέν τού έκαναν τά ρουσφέτια …Άραγε τί παιχνίδια παίζονται ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook