Χανιά | «Ποντικοί στη φάκα» | Άρπαζαν ό,τι έβρισκαν

χανιά-ποντικοί-στη-φάκα-άρπαζαν-ότ-108026

SILLIPSIΣυνελήφθη την Παρασκευή το πρωί, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 38χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (16.01.2015) τα ξημερώματα, ο 38χρονος, αφού παραβίασε κύρια είσοδο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο», ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε μια τηλεόραση και χρήματα.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων,  ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 38χρονου ημεδαπού για τη διάπραξη της κλοπής. Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες (16.01.2015) το βράδυ, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (16.01.2015) το βράδυ, ο 21χρονος, αφαίρεσε από επιχείρηση (εταιρεία πώλησης ενδυμάτων) ρούχα συνολικής αξίας 130 ευρώ. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του καταστήματος και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook