Χανιά | Προσγειώθηκε σφαίρα στο κρεβάτι του την ώρα που κοιμόταν ανήμερα το Πάσχα

χανιά-προσγειώθηκε-σφαίρα-στο-κρεβάτ-140163

sfaires_0

Παρολίγον τραγωδία και μάλιστα με… κρητική πατέντα, ανήμερα το Πάσχα, στις Πλακούρες Ακρωτηρίου, όταν αδέσποτη σφαίρα, τρύπωσε από το ανοικτό παράθυρο, στην παιδική κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όπου είχε ξαπλώσει για λίγο ο πατέρας της οικογένειας.

Αγανακτισμένη, η αναγνώστρια του zarpa.gr Ν.Καμπ. (τα στοιχεία της στην διάθεση του zarpa) μας γράφει: «Στις 18:30 περίπου, ο σύζυγός μου είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του γιού μας και μια σφαίρα σκάει 30 πόντους πάνω απ το κεφάλι του αφού πρώτα έχει περάσει από το παράθυρο. Έλεος! Ανεγκέφαλοι Έλληνες γλετζέδες».

Για το απίστευτο συμβάν, ενημερώθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό. Ωστόσο, ο δράστης δεν εντοπίστηκε καθώς η σφαίρα, πιθανόν προήλθε από όπλο τύπου καλάσνικοφ, το οποίο είχε μεγάλη εμβέλεια.

Πάντως όλοι εκτιμούν ότι η σφαίρα προήλθε από κάποια από τις δεκάδες μπαλωθιές που εκείνη την ημέρα και την ώρα «έπεφταν» βροχή στα Πασχαλινά γλέντια και στην περιοχή του Ακρωτηρίου όπως σε όλη την Κρήτη.

«Σκέφτομαι ότι ο δράστης πολύ πιθανό να μην πήρε χαμπάρι για τη λαχτάρα που μας έδωσε πασχαλιάτικα. Ας ενημερωθούν οι νταήδες και μαζί μ αυτούς οι γυναίκες και τα παιδιά τους (τους θεωρώ συνυπεύθυνους) ότι τρομοκρατούν κόσμο και καταστρέφουν περιουσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγνώστριά μας.

zarpa.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | Προσγειώθηκε σφαίρα στο κρεβάτι του την ώρα που κοιμόταν ανήμερα το Πάσχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook