Χανιά | Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Έκθεσης Εργασιοθεραπείας 2014 στο «Τσατσαρωνάκειο»

χανιά-πρόγραμμα-εκδηλώσεων-έκθεσης-ε-126341

tsatsaronakeioΟ εθελοντικός σύνδεσμος «Φίλοι του Αννουσακείου Ιδρύματος», διοργανώνουν από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στο Καστέλι, στο «Τσατσαρωνάκειο», έκθεση εργασιοθεραπείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπέρ των δομών του Αννουσακείου  Θεραπευτηρίου.

Αναλυτικά:

  • Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

6:00μ.μ. Έναρξη Εγκαινίων. «Παραδοσιακά Κάλαντα: Λόγος & Μουσική» από την κ. Σεγρεδάκη Φωτεινή και την Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου με τον Καθηγητή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής κ. Γιώργο Χαχλάκη. Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 με ελεύθερη συμμετοχή

  • Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 | «Παραμυθένια»

5:30μ.μ. «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη…», με την συγγραφέα κ. Ευδοκία Σκορδαλά Κακατσάκη. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους ως βιωματική εμπειρία στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

  • Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

6:00μ.μ. Δράση για παιδιά μέσα από το Μουσικό Παραμύθι, “Σι Σου Ντο” του Α. Παπαθεοδούλου, με θέμα τη διαφορετικότητα. Συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί κ. Στεφανουδάκη Άννα & κ.Ελευθεριάδου Ευανθία Απευθύνεται σε παιδιά. Διάρκεια 1:30ώρα. 7:30μ.μ. Εορταστικά τραγούδια από τα μέλη της χορωδίας της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

  • Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

6:00 μ.μ. «Ο Καραγκιόζης Καλικάντζαρος» από το Θέατρο Σκιών του κ. Νίκου Μπλαζάκη. Λήξη εκδηλώσεων της Έκθεσης από την Πρόεδρο του Εθελοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», κ. Τίνη Δαμιανάκη.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook