Χανιά | Πόσα πιάνει η επιστήμη στην πιάτσα; Εκδήλωση στο Νεώριο Μόρο

χανιά-πόσα-πιάνει-η-επιστήμη-στην-πιάτ-71795

tucTo Πολυτεχνείο Κρήτης, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, διοργανώνει την εκδήλωση “The Street Value of Science”, ένα πρωτότυπο μουσικο-επιστημονικό δρώμενο, που με απλό τρόπο παρουσιάζονται επίκαιρα ερευνητικά θέματα σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον, πλαισιωμένα με ζωντανή μουσική από ένα από τα δυναμικότερα Blues-Rock group της Ευρώπης, τους “Νίκος Ντουνούσης και οι Backbone”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο (Νεώριο Μόρο), στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Την παρουσίαση κάνει ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης και καθηγητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ.

Έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις για την ερευνητική του εργασία μεταξύ των οποίων το Βραβείο Descartes 2006 και το European Research Council Advanced Grant (2010). Είναι εμπνευστής της σειράς των μουσικο-επιστημονικών δρώμενων, Blue Science Café (όπως τα The Street Value of Science, Energy from Sun and Water, Breathing in the City, The Spices of Green Growth, κ.ά.).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

afisazarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook