Χανιά | Σάλος από την αποκάλυψη του zarpa.gr με τα αναβολικά στο γήπεδο Νεροκούρου

χανιά-σάλος-από-την-αποκάλυψη-του-zarpa-gr-με-183590

anavolikaΣάλος έχει προκληθεί στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο από την αποκάλυψη του zarpa.gr  ( δείτε εδώ ) για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών στις τουαλέτες γηπέδου των Χανίων και συγκεκριμένα του γηπέδου των Νεροκούρου.

Συγκεκριμένα στις τουαλέτες και μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα βρέθηκε μια χρησιμοποιημένη σύριγγα  καθώς και το αναβολικό testorapid. Για το περιστατικό έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις σωματεία των Χανίων που απαιτούν την άμεση διερεύνηση του θέματος.

Να σημειώσουμε πως το γήπεδο χρησιμοποιείται από τις ομάδες Φωστήρας, Ηρακλής Νεροκούρου, Κεραμειά και Ίκαρος Μουρνιών.

Η συγκεκριμένη απαγορευμένη ουσία βρέθηκε στις τουαλέτες του γηπέδου μετά από αγώνα την προηγούμενη Τετάρτη και έγινε αντιληπτή μόλις την προηγούμενη Κυριακή από αθλητές.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα που καθαρίζει τα αποδυτήρια και χώρους του γηπέδου, η ίδια είχε επίσης εντοπίσει τις προηγούμενες ημέρες σύριγγες με το ανάλογο φάρμακο.

Σε δηλώσεις του στο zarpa.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και Ά Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Βούρβαχης είπε ότι η Ένωση θα επιστήσει την προσοχή των ομάδων για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως αν προκύψουν στοιχεία θα προχωρήσουμε παρακάτω όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κάλεσε τα σωματεία να μιλήσουν και τα ίδια με τους αθλητές τους.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως από ορισμένα ποδοσφαιρικά σωματεία υπάρχει μια διάθεση απαξίωσης του περιστατικού και υποβάθμισης της σοβαρότητας του, κάνοντας λόγο για προβοκάτσιες και στημένα περιστατικά.

Να επισημάνουμε πως οι εκπρόσωποι των σωματείων, αντί να προχωρούν σε τέτοιου τύπου αφορισμούς προτιμότερο θα ήταν να ενημέρωναν τους αθλητές τους και τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό για τους κινδύνους που υπάρχουν από τη χρήση των συγκεκριμένων ουσιών.

H ευθύνη τους έναντι άλλωστε των αθλητών τους, πρωτίστως, αυτό τους υποχρεώνει να κάνουν.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook