Χανιά | Σε κακό κλίμα η «αλλαγή σκυτάλης» στο Δήμο

χανιά-σε-κακό-κλίμα-η-αλλαγή-σκυτάλης-146386

skoulakis_vamvoukasΣτα «ύψη» εξακολουθούν να βρίσκονται οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ απερχόμενης και νεοκλεγείσσας δημοτικής αρχή, με «φόντο» κυρίως τα οικονομικά του δήμου αλλά και σειρά επιμέρους θεμάτων όπως η διαχείριση της ΔΕΔΙΣΑ, η μετεγκατάσταση της Πολεοδομίας και η χρήση των δημοτικών ακινήτων.

Την Δευτέρα, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, για προτελευταία (πιθανότατα) φορά με την σημερινή του σύνθεση και ο αντιδήμαρχος των οικονομικών, θα παρουσιάσει την  Εισηγητική έκθεση του Δήμου Β’ τριμήνου του 2014 ενώ πολλά είναι τα θέματα της ημερησίας διάταξης που αφορούν αναμορφώσεις προϋπολογισμού.

Την ίδια ώρα, από τον Δήμο Χανίων ανακοινώθηκε  ότι το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων με θέμα: “Έγκριση Ισολογισμού 2013” .

Στην ίδια συνεδρίαση η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα ενημερώσει εγγράφως με εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αποτελέσματα χρήσης του πρώτου οκταμήνου του 2014.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απερχόμενη δημοτική αρχή «τα εν λόγω στοιχεία θα αποτελέσουν το τεκμήριο της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου Χανίων, για τη συγκεκριμένη περίοδο και βάση αξιολόγησης από τους ορκωτούς λογιστές στην έκθεση του ισολογισμού του 2014».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook