Χανιά | «Στη μέση έβαλαν» τον Υφυπουργό Αθλητισμού ΝΟΧ και διοίκηση του ΕΑΚ

χανιά-στη-μέση-έβαλαν-τον-υφυπουργό-160140

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη μέση επιχείρησαν να βάλουν κ. Γιάννη Ανδριανό, οι διοικήσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων και του Ν.Ο.Χ με αφορμή τις  μεταξύ τους διαφορές, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού με τη διοίκηση του ΕΑΚ, όσο  και κατά την επίσκεψη του στο Κολυμβητήριο Χανίων, και στα γραφεία του ΝΟΧ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Ανδριανός ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Στάδιο Χανίων και σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως με τη συνεργασία όλων θα γίνει το καλύτερο δυνατόν τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και την αξιοποίηση του αθλητικού δυναμικού των Χανίων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Ανδριανός είπε πως χρειάζεται εξορθολογισμός και σωστή διαχείριση των κονδυλίων, ενώ με αφορμή την κόντρα μεταξύ της διοίκησης του ΝΟΧ και της διοίκησης του ΕΑΚ, τόνισε πως είναι απαραίτητο να βρουν μια λύση διαφορετικά θα αναγκαστεί να πάρει ο ίδιος αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον της Χανιώτικης κοινωνίας και των αθλούμενων αλλά ερήμην τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαράλληλα σημείωσε ότι ζητούμενο είναι το πώς θα ωφεληθούν τα νέα παιδιά. Επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «με καλή διάθεση μπορούμε να βρούμε λύσεις στα οποία προβλήματα υπάρχουν στη συνεργασία του ΝΟΧ με τη διοίκηση του ΕΑΚ καθώς όλους μας ενώνουν κοινοί στόχοι.»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook