Χανιά | Στον Βουλγαράκη ο νέος Ακόλουθος Άμυνας της Βρετανικής Πρεσβείας

χανιά-στον-βουλγαράκη-ο-νέος-ακόλουθο-218168

voulgarakis bretanosΤον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015, ο νέος Ακόλουθος Άμυνας της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Captain Richard Blackwell, ο οποίος παρέλαβε την σκυτάλη από τον προηγούμενο AKAM, Colonel Anthony Morphet.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον νέο Διοικητή για θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα ελληνική κυβέρνηση, την οικονομική κρίση και τα επιπρόσθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω των ζημιών που προκάλεσε η παρατεταμένη κακοκαιρία σε όλο το Νομό.

Αναφερόμενος στην αποστολή του στην Ελλάδα, ο νέος Ακόλουθος Άμυνας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξή του τα τελευταία χρόνια στην λύση προβλημάτων που οι δύο χώρες είχαν να αντιμετωπίσουν από κοινού, και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την καλή συνύπαρξη των δυο λαών στο Νομό. Επίσης ο κ. Blackwell αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Ελλάδα και στις επισκέψεις που προγραμματίζει στην Κρήτη, ιδιαίτερα με την ευκαιρία του επικείμενου εορτασμού της Μάχης της Κρήτης.

Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε ότι οι σχέσεις με τους Βρετανούς πολίτες ήταν και θα παραμείνουν άριστες, και ότι ο εορτασμός της Μάχης της Κρήτης ενισχύει την διαχρονικότητα των σχέσεων μεταξύ των λαών που στάθηκαν συμπαραστάτες στον αγώνα του ελληνικού λαού στις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του.

Τέλος, ο κ. Βουλγαράκης ευχήθηκε στο νέο Ακόλουθο Άμυνα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Ελλάδα, και οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook