Χανιά | «Στο Κόκκινο» θα μας φτάσουν η Γωγώ και ο Νίκος | Δείτε το ανατρεπτικό τρέιλερ!

χανιά-στο-κόκκινο-θα-μας-φτάσουν-η-γ-170021

Πυρετωδώς ετοιμάζονται για το νέο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα και τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, συνεχίζοντας με νέες παραγωγές ή με δοκιμασμένες συνταγές. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η εκπομπή «Στο Κόκκινο» που θα προβάλλεται και φέτος από τη Νέα Τηλεόραση από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.30.

Η Γωγώ Καλληδονάκη και ο Νίκος Μοτάκης θα… ξεδιπλώσουν και φέτος το ταλέντο τους και θα προσπαθήσουν να φτάσουν τα μεσημέρια μας… Στο Κόκκινο.

gogo1Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ενώ οι δύο παρουσιαστές πραγματοποίησαν την Κυριακή τα γυρίσματα του τρέιλερ.

Μεταξύ πολλών «cut» για να συνέλθουν από τα γέλια, το πολύ καλό αποτέλεσμα φέρει την υπογραφή του νέου, ταλαντούχου Χανιώτη σκηνοθέτη Μανώλη Λεβεντέλη.

gogo2Η Γωγώ και ο Νίκος συνεχίζουν ίδιοι και συγχρόνως πολύ ανανεωμένοι, για τέταρτη χρονιά παρουσιάζοντας πρόσωπα, προτάσεις, πολιτισμό, outdooractivities, διασκέδαση και φυσικά αγγίζοντας με την κατάλληλη σοβαρότητα θέματα επικαιρότητας, παιδιών, υγείας, διατροφής κλπ.

gogo3Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, η εκπομπή θα εμπλουτιστεί με κριτική – παρουσίαση ταινιών από τον Τάσο Θεοδωρόπουλο και θέματα σχέσεων από την sexeditorΕιρήνη Χειρδάρη.

gogo4Όλα αυτά με την ίδια «τρέλα» που χαρακτηρίζει τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι και φέτος θα μας υποδέχονται… χορεύοντας, καθώς τα τραγούδια στην αρχή της εκπομπής θα είναι επιλογές γνωστών djsαπό όλη την Κρήτη.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook