Χανιά | Στο υπό κατάληψη Επιμελητήριο κατέληξε η πορεία για τον Ρωμανό

χανιά-στο-υπό-κατάληψη-επιμελητήριο-κ-189146

romanosΣυγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον προφυλακισμένο Νίκο Ρωμανό που πραγματοποιεί απεργία πείνας επειδή δεν του χορηγείται εκπαιδευτική άδεια, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά.

Στην συγκέντρωση, συμμετείχε πλήθος κόσμου από τον αναρχικό χώρο, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ – μλ  αλλά και φοιτητές, νέοι και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Οι συγκεντρωμένοι, πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία σε ολόκληρο το κέντρο των Χανίων, σταμάτησαν για λίγο έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στην συνέχεια, επέστρεψαν στο Επιμελητήριο μέσω των οδών Ηρώων Πολτεχνείου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

???????????????????????????????

Εκεί, λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ θα ξεκινούσε η συνέλευση  για συντονισμό των επόμενων δράσεων. Σημειώνεται ότι για αύριο, προγραμματίζεται παρέμβαση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

zarpa.gr

2 thoughts on “Χανιά | Στο υπό κατάληψη Επιμελητήριο κατέληξε η πορεία για τον Ρωμανό

  1. Είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον ότι τα αυτονόητα θα πρέπει να αποτελούν εκ νέου ζήτημα δημοσίας αντιπαράθεσης, καταλήψεων, διαδηλώσεων και άλλων αναστατώσεων. Δηλαδή, να αντιπαρατιθέμεθα για το εάν πρέπει να δοθεί άδεια σε καταδικασμένο για σοβαρότατα κακουργήματα, και βεβαίως συνεχόμενα αρνητή του δημοκρατικού και νομικού συστήματος και υπόπτου φυγής και επανάληψης των αυτών αδικημάτων.. Ο νόμος είναι για όλους κύριοι και δεν θα κάμπτεται κατά τα γούστα ορισμένων ούτως ή άλλως αρνητών της δημοκρατίας.. Ας μεταναστεύσουν στην χώρα της Ουτοπίας για να στήσουν την αναρχική τους Βαλχάλα. Η Ελλάδα με όλα της τα προβλήματα παραμένει δημοκρατία, δηλ. κράτος του λαού. Και προϋπόθεση της δημοκρατίας είναι η νομιμότητα… Για όλους.
    Διότι, υποπτεύομαι ότι εάν και εφόσον ζητούσε εκπαιδευτική άδεια ο Ρουπακιάς ή έτερος των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών, η διαδήλωση και οι καταλήψεις θα πραγματοποιούνταν πάλι, αλλά με το ακριβώς αντίθετο αίτημα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook