Χανιά | Με χαμηλή προσέλευση η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ | Photos

χανιά-με-χαμηλή-προσέλευση-η-συγκέντρ-171575

???????????????????????????????Στη πλατεία της Δημοτικής Αγοράς συγκεντρώθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι των Χανίων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ , η οποία αντιδρά στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε «παράνομη και καταχρηστική» την απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

???????????????????????????????

Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών και όπως δήλωσε στο zarpa. gr o Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Νεκτάριος Πετράκης «η συμμετοχή στην κινητοποίηση δεν ικανοποιεί κανέναν. Τους καλούμε να συσπειρωθούν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους για να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνηση ενάντια στους δημοσίους υπαλλήλους».

???????????????????????????????

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, Ιωάννης Τζιγκουνάκης δήλωσε στο zarpa. gr πως «αντιδράμε στα μέτρα που πλήττουν τα εργασιακά» και συμπλήρωσε ότι «δεν θα σταματήσουμε εδώ θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.»

Αίσθηση προκαλεί  ότι από το 2009 έχει γίνει μόνο μία πρόσληψη στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ έχουν αποχωρήσει 120 άτομα όπως είπε ο κ. Τζιγκουνάκης.

Ο Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων δεν παρέλειψε κι αυτός να αναφερθεί στην μειωμένη προσέλευση στη συγκέντρωση λέγοντας «από το Δ.Σ. παρευρίσκομαι μόνο εγώ σήμερα εδώ» και συμπλήρωσε ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα εάν δεν κινητοποιηθούν μαζικά όλοι.

zarpa. gr

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook