Χανιά | Συνάντηση Βάμβουκα με εκπρόσωπους από Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία | Photos

χανιά-συνάντηση-βάμβουκα-με-εκπρόσωπ-175225

???????????????????????????????Επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, πραγματοποίησαν το μεσημέρι πρέσβεις και αναπληρωτές πρέσβεις των Πρεσβειών των τεσσάρων χωρών της ομάδας Visegrad (V4) – της Σλοβακικής Δημοκρατίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Ουγγαρίας και της Δημοκρατίας της Πολωνίας, συνοδευόμενοι από τους Εμπορικούς Ακολούθους και τους Προξένους των παραπάνω Πρεσβειών στην Κρήτη.

???????????????????????????????Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης των Πρέσβεων στο νησί μας, με στόχο την προώθηση της οικονομικής συνεργασίας των χωρών τους με την Ελλάδα.

???????????????????????????????Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Σλοβακίας κ. PeterMichalko, η πρέσβειρα της Ουγγαρίας κα EszterSandorfi, και οι εμπορικοί ακόλουθοι της Τσεχίας και της Πολωνίας κ. MilosKuceraκαι η κα JitkaGadzuras.

???????????????????????????????Στις δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων χωρών  αναφερθήκαν στις σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν και να διευρυνθούν τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Κρήτη ειδικότερα, σε ότι αφορά τον τουρισμό, όσο όμως και σε ότι αφορά τη γεωργία, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

???????????????????????????????Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι αναγκαίο και απαραίτητο να υπάρξουν «ανταλλαγές στο κοινό Ευρωπαϊκό μας σπίτι που θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας και στην πρόοδο των λαών μας.»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook